Wij houden van lekker gezond eten!

Wij verkopen het gehele jaar verse en lang houdbare producten en diverse salades. Bij dit assortiment ontbreken ook niet de smaakvolle aardbeien en de lekkerste asperges uit Brabant. 

 

Met liefde verkopen wij al meer dan 50 jaar verse groente en fruit voor Boxtel en omgeving. Wij zijn het gehele jaar open op vrijdag en zaterdag.

 

Dorien van Abeelen

 

Alle aanbiedingen

300 gram waspeen + 200 gram peulen samen € 3.25/mo
  • week 30 Peulen en Waspeen

peulen en waspeen
1.50stuk
  • Bloemkool

Bloemkool soep 500 gr bloemkool 1 eetlepel olie 700 ml water 1 groente bouillonblokje 1 sjalotje 1 theelepel tijm 1 teentje knoflook 75 ml kookroom (plantaardig) peper en zout 1 bosui (of peterselie om te garneren) Snijd de bloemkool in roosjes en de stam in kleine stukjes. Snipper de sjalot en knoflook en fruit deze aan in een pan met een beetje olie en voeg een snufje tijm toe. bloemkoolsoep_01.jpgbloemkoolsoep_02.jpgbloemkoolsoep_03.jpg Voeg de bloemkool toe en vervolgens het water en het bouillonblokje. Breng aan de kook en kook 15 minuutjes. Pureer daarna met een staafmixer fijn. Voeg de room toe en roer er doorheen. Proef of de soep nog een beetje peper of zout nodig heeft. Garneer de soep met wat peterselie of bosui.
1.95/ pond
  • Sperziebonen

Sperziebonen/gehakt schotel Ingrediënten 4 personen 600 gr rundergehakt 500 gr sperziebonen (5 minuten geblancheerd) 2 el olijfolie 2 Spaanse pepers fijn gesneden 4 teentjes knoflook 1 gele paprika in reepjes gesneden 2 dl creme fraiche 2 el fijngehakt bonenkruid 2 grote uien gesnipperd peper en zout heerlijk met wat verse Basilicum (naar wens), , Bereidingswijze Verhit in een wok de olie en bak het gehakt kruimig. Voeg de Spaanse pepers, de knoflook, de ui en de paprika toe. Roer alles goed door elkaar Wanneer de uien glazig worden voeg je de boontjes, de creme fraiche en het bonenkruid toe en roer je alles goed door elkaar. Dek het gerecht af en laat circa 10 minuten op laag vuur stoven. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
2.25/ kilo
  • Conference

Conference is sappig en ‘smeltend’ iets korrelig van structuur. De schil is vrij stevig en de Conference is daarom heerlijk om uit het vuistje te eten maar ook in een frisse fruitsalade.
1.75 per pond en 1 kilo SLECHTS € 3.00/mo
  • Aardbeien

aardbeien lekker om jam van te maken of in de diepvries of lekker in de kwark of yoghurt