Wij houden van lekker gezond eten!

Wij verkopen het gehele jaar verse en lang houdbare producten en diverse salades. Bij dit assortiment ontbreken ook niet de smaakvolle aardbeien en de lekkerste asperges uit Brabant. 

 

Met liefde verkopen wij al meer dan 50 jaar verse groente en fruit voor Boxtel en omgeving. Wij zijn het gehele jaar open op vrijdag en zaterdag.

 

Dorien van Abeelen

 

Alle aanbiedingen

1.50/ stuk
  • week 37 Andijvie

Andijvie stamppot 2 personen 600 gr kruimige aardappels 400 gr andijvie 100 ml melk Klont boter peper en zout 250 gr spekjes 1 ui Kook de aardappels gaar in 15 tot 20 minuten. Bak ondertussen de spekjes en de fijn gesneden ui in een droge koekenpan. Giet de aardappels af en stamp ze fijn met een stamper. Giet een flinke scheut warme melk er bij, klontje boter, snuf peper en eventueel zout. andijvie_stamppot_01.jpgandijvie_stamppot_02.jpgandijvie_stamppot_03.jpgandijvie_stamppot_04.jpg Voeg de andijvie beetje bij beetje toe en roer goed door tot alles goed gemengd is. Laat nog een paar min zachtjes door verwarmen zodat de andijvie wat slinkt. Schep als laatste de spekjes en ui er door of er over.
0.95$/ stuk
  • IJsbergsla

IJsbergsla is rijk aan vitamine K en een goede bron van vezels. Vitamine K is belangrijk voor de normale stolling van je bloed en is betrokken bij de opname van calcium in je botten. Calcium helpt je botten sterk te houden.
1.50/ stuk
  • Spitskool

Spitskool ovenschotel Aardappels, vlees en groenten maar dan net even anders: ovenschotel met spitskool en gehakt. INGREDIËNTEN 500 gr kruimige aardappels 1 klontje boter 1 scheutje melk 300 gr rundergehakt 2 tenen knoflook 1 sjalotje 1 spitskool 50 gr geraspte kaas zout, peper, kerriepoeder BEREIDING SPITSKOOL OVENSCHOTEL Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in 20 minuten in ruim water goed gaar. Giet af en prak de aardappels tot een grove puree. Roer de boter en de melk erdoor en breng goed op smaak met peper en zout. Snijd ondertussen de spitskool in fijne reepjes en kook ze in ruim water met wat zout beetgaar in tien minuten. Giet af en breng op smaak met peper en flink wat kerriepoeder. Doe ondertussen het gehakt in een droge koekenpan en bak het rul. Snijd de knoflook en de sjalot fijn en bak een paar minuten mee met het gehakt. Breng goed op smaak met peper en een beetje zout en doe het gehakt in een ingevette ovenschaal. Verdeel de spitskool over de gehaktlaag en verdeel de aardappelpur
3.25/ tien stuks
  • Heerlijke sappige mandarijnen

Mandarijnen bevatten erg veel vitamine C en anti-oxidanten, ze bevatten nauwelijks vet en geen cholesterol, maar wel weer vezels. Naast Vitamine C bevatten mandarijnen ook vitamine A, B1, B2, B6 en B11 en de mineralen Calcium, Fosfor, Magnesium en Zink.
1.50/ kilo
  • Conference peren

Conference is sappig en ‘smeltend’ iets korrelig van structuur. De schil is vrij stevig en de Conference is daarom heerlijk om uit het vuistje te eten maar ook in een frisse fruitsalade.