Wij houden van lekker gezond eten!

Wij verkopen het gehele jaar verse en lang houdbare producten en diverse salades. Bij dit assortiment ontbreken ook niet de smaakvolle aardbeien en de lekkerste asperges uit Brabant. 

 

Met liefde verkopen wij al meer dan 50 jaar verse groente en fruit voor Boxtel en omgeving. Wij zijn het gehele jaar open op vrijdag en zaterdag.

 

Dorien van Abeelen

 

Alle aanbiedingen

1.69/ kilo
  • week 49 Elstar

Elstar appels een heerlijk Hollandse appel
0.99/ pond
  • Zuurkool

Zuurkoolschotel met appeltjes en creme fraiche Ingrediënten 2 personen - 5 aardappelen - 250 gram zuurkool - 1 bakje spekjes - klein potje crème fraîche - halve appel - 150 gram gehakt - geraspte kaas - nootmuskaat - peper en zout - scheutje melk - klontje boter - mosterd, hoeveelheid naar eigen smaak Voorbereiding Oven voorverwarmen op 180 graden c. aardappel puree maken Bereidingswijze 1. Schil de aardappelen en kook de aardappelen gaar met wat zout. 2. Bak ondertussen de spekjes uit en bak het gehakt rul. Breng op smaak met peper en zout. Laat onder tussen ook de zuurkool uitlekken en verwarm de oven voor op 180 graden. 3. Meng de zuurkool met 2 eetlepels crème fraîche en de kleingesneden appel. En bedek de bodem van de ovenschaal hiermee. 4. Verdeel hierover weer het mengsel van gehakt en spekjes 5. Stamp de aardappels tot puree samen met de mosterd, melk, boter en breng op smaak met peper en zout. 6. Verdeel de aardappelpuree over het gehaktmengsel in de ovenschaal. Strijk de bovenkant glas met de bo
1.45/ stuk
  • Knolselderij

knolselderij heerlijk voor in de erwtensoep
1.45/ bos
  • Bospeen

Bospeen groeit niet in het bos of in bossen, maar het zijn lange slanke penen, die met het groene loof eraan worden verkocht. De worteltjes worden samen gebonden tot een bos en komen zo in de handel. Ze worden dus niet per gewicht verkocht, maar je koopt ze per bos.
0.99/ stuk
  • Grote rode paprika

Paprika soep 4 personen 2 rode paprika’s 1 ui 2 teentjes knoflook 1 grote wortel 2 eetlepels olijfolie 2 theelepels paprikapoeder 2 tomaten 700 ml water (of meer) 1 groente bouillontablet 125 ml kookroom of slagroom Zout en peper Peterselie voor de garnering Direct in je mandje bij: jumbo-logo Wijntip van Gall & Gall: Bekijk mijn wijntip bij dit recept Birthe van Meegeren - sommelier Bereiding Snijd de paprika’s in vieren, verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd blokjes. Schil de wortel en snijd ook in blokjes. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Verhit de olie in een pan en fruit eerst de ui en knoflook aan en voeg na ongeveer 5 minuten ook de paprikablokjes en wortel toe. Bak dit nog ongeveer 5-10 minuten. Snijd de tomaten in kwarten en voeg dit bij de groenten. Voeg hier ook het paprikapoeder bak nog 2 minuten mee. paprika_soep_01.jpgpaprika_soep_02.jpgpaprika_soep_03.jpg Voeg het water toe en breng aan de kook, voeg dan het bouillonblokje toe en roer goed door. Laat de soep nog 10 minuten pruttelen