Wij houden van lekker gezond eten!

Wij verkopen het gehele jaar verse en lang houdbare producten en diverse salades. Bij dit assortiment ontbreken ook niet de smaakvolle aardbeien en de lekkerste asperges uit Brabant. 

 

Met liefde verkopen wij al meer dan 50 jaar verse groente en fruit voor Boxtel en omgeving. Wij zijn het gehele jaar open op vrijdag en zaterdag.

 

Dorien van Abeelen

 

Alle aanbiedingen

1.25/ pond
  • week 25 Heerlijke Hollandse aardbeien

Zijn bijnaam zomerkoninkje verdient deze kanjer terecht. In de zomermaanden is hij lekker zoet, sappig en geliefd bij jong en oud! De aardbei leent zich perfect om mee te experimenteren in zoete gerechten. Wat dacht je van aardbeien tiramisu, een zomerse aardbeien kwarktaart óf een frisse aardbeien smoothie met munt?
1.49/ pond
  • Nectarines

Nectarine is lekker zoet en daarom heerlijk om als gezonde snack op te eten of te verwerken in een frisse fruitsalade.
1.99/ stuk
  • Cantaloup meloen

Hoewel een Cantaloupe weinig calorieën bevat, is de vrucht extreem rijk aan voedingsstoffen, zoals vitamine B en mangaan, waardoor het lichaam alles krijgt wat het nodig heeft om gezondheid en welzijn te stimuleren. Een van de belangrijkste voedingsstoffen in cantaloupe is vitamine C.
0.99/ bos
  • Bospeen

Bospeen groeit niet in het bos of in bossen, maar het zijn lange slanke penen, die met het groene loof eraan worden verkocht. De worteltjes worden samen gebonden tot een bos en komen zo in de handel. Ze worden dus niet per gewicht verkocht, maar je koopt ze per bos.
1.99/ 250 gram
  • Haricote verte

Haricot vert is het chique rechte, slanke zusje. Haricots verts worden ook wel Franse boontjes genoemd. Ze zijn iets minder knapperig dan de sperziebonen. Ook zijn ze vaak iets donkerder groen van kleur.
1.89/stuk
  • Bloemkool

Bloemkool soep 500 gr bloemkool 1 eetlepel olie 700 ml water 1 groente bouillonblokje 1 sjalotje 1 theelepel tijm 1 teentje knoflook 75 ml kookroom (plantaardig) peper en zout 1 bosui (of peterselie om te garneren) Snijd de bloemkool in roosjes en de stam in kleine stukjes. Snipper de sjalot en knoflook en fruit deze aan in een pan met een beetje olie en voeg een snufje tijm toe. bloemkoolsoep_01.jpgbloemkoolsoep_02.jpgbloemkoolsoep_03.jpg Voeg de bloemkool toe en vervolgens het water en het bouillonblokje. Breng aan de kook en kook 15 minuutjes. Pureer daarna met een staafmixer fijn. Voeg de room toe en roer er doorheen. Proef of de soep nog een beetje peper of zout nodig heeft. Garneer de soep met wat peterselie of bosui.
€ 0.89 per kilo per vijf kilo € 3.75/
  • Frieslander aardappels

Frieslander aardappels aardappelen van uitstekende kwaliteit en zijn zeer goed van smaak. Met hun mooie ovale vorm en lichtgele kleur is het een ware parel onder de aardappelen.